5720 кауфланд

★★★★☆

Ако сте търсили 5720 кауфланд, това е вашият щастлив ден! Разполагаме със списък с най-добрите цени на 5720 кауфланд, за да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и вкусове.

Топ 10 продажби

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Каква е цената на 5720 кауфланд?

5720 кауфланд с йонна технология са особено иновативни. Тук отрицателно заредените йони се поставят в косата с горещия въздух. Тази технология улеснява намаляването на летящите косми и статично заредената коса. Ето как бързо стилизирате популярния елегантен външен вид.

Косата може да бъде оформена с различни приставки и дюзи. От нежни вълни до лъскавия вид всичко е възможно. Ако обичате да опитвате нови стилове, трябва да използвате модел с много аксесоари, това не е необходимо за пуристи.

Като цяло намерихме вентилатори с йонна технология по-добри, косата е по-малко заредена, но само две тестови устройства успяха да гарантират, че косата не е електрифицирана дори след сресване и стягане.

5720 кауфланд Supersonic е иновативен модел с множество функции и многостранни аксесоари. Моделът има три нива на вентилатора и четири температури. Благодарение на йонната технология, температурния сензор и студения стадий, приложението с това за косата е особено нежно.

На пръв поглед опаковката на iQ в стил акула съответства на това, което бихте очаквали от по-евтин инструмент, а ние бяхме малко разочаровани от цената. В кутията ще намерите сушилнята и два приставки (дифузьор и концентратор), но за разлика от Dyson, няма да получите кутия за съхранение.

Забележка: Ако купите нещо чрез някоя от нашите връзки, може да получим комисионна за него. Това не оказва влияние върху цената, която плащате, нито върху продуктите, които намерите при нас.

Защитата от прегряване е от съществено значение за предотвратяване на увреждане на 5720 кауфланд, а също и на самата коса. Той гарантира, че оптималната температура на въздушния поток за вас остава постоянна и не става прекалено гореща. Ако случаят е такъв, ще се прилага устройството за автоматично изключване, което автоматично изключва устройството, ако има риск от прегряване. Не бива да се справяте без тези две функции със сешоар.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече