Bosch черен петък

★★★★☆

Ако сте търсили bosch черен петък, това е вашият щастлив ден! Разполагаме със списък с най-добрите цени на bosch черен петък, за да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и вкусове.

Топ 10 продажби

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Каква е цената на Bosch черен петък?

В началото йонната технология се използва само ентусиазирано от фризьорите. Междувременно обаче много нормални bosch черен петък също са оборудвани с технологията, която има за цел да предпази косата от самото електростатично зареждане.

Изгодно е също така, че косата се суши по-нежно по този начин, тъй като отрицателно зареденият въздух за сушилня разделя капките вода в косата на по-малки молекули и косата може да изсъхне по-бързо. Това от своя страна означава, че е изложен на топлина само за кратко време.

Биеш се със суха коса? След това трябва да използвате Philips 'DryCare Prestige. Иновативният сензор MoistureProtect измерва температурата на повърхността на косата по време на сушене и регулира топлината, за да се избегне загуба на влага и увреждане на слоя на кутикулите. Резултатът: влага и блясък за увредена коса. Можете дори да изключите сензора, но кой иска това?

bosch черен петък с качулка отива една крачка по-далеч от една и осигурява на косата ви сушил въздух възможно най-равномерно. Може да разпознаете този тип устройства от салона, но този модел Conair е идеален за домашна употреба. Просто сложете няколко опаковки за къдрици във влажната си коса, прикрепете капака над короната си и се появявайте за нула време с перфектни, домашно приготвени къдрици.

Независимо дали с топъл или хладен въздух, независимо дали е вълнообразен, къдрав или гладък: със сешоар изсушавате косата си бързо и нежно. Можете също така да използвате горещия въздух и четка за коса или гребен, за да стилизирате нови прически. С различните функции и различни приставки можете да образувате вълни, които изглаждат косата или генерират повече обем. Освен това сушенето на коса със сешоар спестява много време, във въздуха ще отнеме много повече време.

Сешоарът Philips не беше напълно убедителен: Въпреки че лежи добре в ръката и изсушава косата, това ни притесни, че не може да се управлява интуитивно. Дори след внимателно четене в инструкциите за експлоатация, ние не разбрахме каква е разликата между трите настройки „нежна“, „нежна“ и „MoistureProtect“. Защо толкова сложно?

Центрова дюза: Приставката за центрираща дюза позволява особено прецизно сушене. Въздухът се връзва и се пренася в косата през тясна цепка. Центриращата дюза се използва например за изсушаване на цялата коса (като алтернатива на плоското желязо), за изсушаване на нишки за къси коси или също от жени, които искат само да издухат предните си ресни. С центрираща дюза имате абсолютен контрол върху това къде горещият въздух на bosch черен петък се намира върху косата ви.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече