Home max маса със столове

★★★★☆

Ако сте търсили home max маса със столове, това е вашият щастлив ден! Разполагаме със списък с най-добрите цени на home max маса със столове, за да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и вкусове.

Топ 10 продажби

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Home max маса със столове?

Розовото злато е модерно! Това прави нашия победител в теста - Philips DryCare Prestige home max маса със столове - истински акцент. Лъскавата, предна част на калъфа излъчва нотка на лукс. Не искате да скриете тази сешоар в шкафа за баня, но я поставете красиво и видимо. Дръжката се поддържа в класическо бяло, което хармонизира добре с розовия тон. Philips DryCare Prestige се управлява с три бутона отпред на дръжката.

Имате ли въпроси или коментари? Прегледът е полезен за вас? Уведомете го и с радост от коментар. Между другото, можете също да използвате бутоните в долната част на екрана чрез WhatsApp, Facebook, Mail и т.н. дял.

Използването на сушилня не е трудно. Независимо от това, трябва да обърнете внимание на някои подробности, ако искате сами да си направите къдриците със сушилнята за дифузор. Първо трябва да подготвите косата си. Те трябва да бъдат изсушени с кърпа и ако е необходимо, можете да работите в някои грижи за косата. С тънка коса има смисъл да я напръскате със спрей за защита от топлина според онлайн теста. След това продължете както следва:

Центрова дюза: Приставката за центрираща дюза позволява особено прецизно сушене. Въздухът се връзва и се пренася в косата през тясна цепка. Центриращата дюза се използва например за изсушаване на цялата коса (като алтернатива на плоското желязо), за изсушаване на нишки за къси коси или също от жени, които искат само да издухат предните си ресни. С центрираща дюза имате абсолютен контрол върху това къде горещият въздух на home max маса със столове се намира върху косата ви.

Йонната технология създава отрицателни йони, които разкъсват водните молекули в косата, правейки косата по-гладка и избягвайки фриза. Положителните йони могат да бъдат насочени към корените, за да се увеличи обемът.

Следователно йонната сешоар е особено подходяща за дълга коса и за къдрици, които обикновено имат особено дълго време за сушене. Благодарение на йонната технология, стилизирането също е по-лесно, което не само спестява време, но и нерви.

Йонният home max маса със столове излъчва отрицателни йони, които разграждат положителните йони във водата по-бързо, предотвратяват фриза и съкращават времето за сушене. Турмалинът е полускъпоценен минерал, който произвежда отрицателни йони при нагряване. Обикновено се използва за покриване на вътрешността на скара или скара. Това може да е трудно - открихме малка разлика в косата на вашия тестер в теста за сушилня, който твърдеше, че е йонен. Някои фризьори обаче се кълнат в тази функция и казват, че йонната сушилня намалява фриза и прави косата още по-блестяща.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече