Jysk спални

★★★★☆

Ако сте търсили jysk спални, това е вашият щастлив ден! Разполагаме със списък с най-добрите цени на jysk спални, за да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и вкусове.

Топ 10 продажби

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Каква е цената на Jysk спални?

Този професионален jysk спални е отличен. На гърба на кутията има керамичен турмалинов пръстен. Тази иновативна керамична турмалинова технология е предназначена за равномерно разпределение на температурата и въздушния поток. Благодарение на тази технология косата ви няма да получи статичен заряд. Турмалинът е пъстър скъпоценен камък, който показва уникални свойства при нагряване. Често се използва при изграждането на устройства за оформяне на коса. Той предпазва косата от вредното влияние на високите температури и уплътнява влагата в косата. Ако сте боядисали и повредили косата, това е с керамичното турмалиново покритие за вас. След изсушаване получавате по-гладка и мека коса. Ако сте изправени пред проблема с косопада, помислете за специални укрепващи шампоани. С редовна употреба забравете за този проблем.

BaBlyissPro съчетава производителност и технология в сушилнята си Ceramix Xtreme. Можете да изсушите косата си по-бързо или да прекарате повече време с финес и да създадете предпочитания от вас стил.

Изброените по-горе препоръки за продукта съдържат партньорски връзки. С покупката чрез една от тези връзки ни подкрепяте, защото получаваме малка комисионна от доставчика. Майлин е нашата жонглер на думи и винаги в движение с мотото: Основното е, че се движи! Тяло, но и сърцето. Като любител на храната и модата, тя винаги търси най-модерните тенденции в начина на живот за вас.

Както всички сме наясно, използването на jysk спални и свързаното с него редовно нагряване на главата и косата може да атакува структурата на косата. Водните молекули се отстраняват от косата. Ако косата изсъхва постоянно с твърде горещ въздух, водните молекули са почти напълно унищожени в най-лошия случай. Косата става суха, чуплива и чуплива. Също така е трудно да се стилизира и губи естествения си блясък. Следователно е важно или да изсушите на въздух при ниско ниво на отопление, или да използвате такова.

Дюзата за стайлинг произвежда широк, тънък въздушен поток за стайлинг с кръглата четка. Особено прецизната въздушна струя привежда косата в точно желаната форма.

Косата се изсушава от силен огън при сушене и затова се зарежда по-бързо електростатично. Заредената коса често създава трудности при стайлинг, защото или спира, или се придържа към дрехите или лицето през цялото време. Йонната технология е проектирана да предотврати това. През повечето време функцията е придружена и от антифризов ефект, тъй като също така предотвратява къдренето на косата грозно.

ThermoProtect: Заедно със сензора за Moisure Protext, технологията ThermoPortect гарантира, че косата се поддържа здрава. Прекомерната топлина уврежда структурата на косата и напряга скалпа. ThermoProtect гарантира, че никога не работите прекалено горещо с Philips DryCare Prestige jysk спални.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече