Lidl женски

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с lidl женски или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с lidl женски, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Каква е цената на Lidl женски?

Берлин lidl женски с йонна функция трябва да гарантира мека, здрава и блестяща коса. Това е обещано твърде много, както показва разследването на Stiftung Warentest. Някои устройства обаче предлагат ясни предимства - особено сега през зимата. В студения сезон косата често е склонна да зарежда електростатично. Най-вече защото са изсъхнали поради нагряване на въздух и сушилни.

Сешоарът Philips не беше напълно убедителен: Въпреки че лежи добре в ръката и изсушава косата, това ни притесни, че не може да се управлява интуитивно. Дори след внимателно четене в инструкциите за експлоатация, ние не разбрахме каква е разликата между трите настройки „нежна“, „нежна“ и „MoistureProtect“. Защо толкова сложно?

Внимание: Ако имате изключително фина коса, не трябва да използвате йонна сешоар. Тъй като нишките падат по-гладки, губите малко обем. Вместо това използвайте следния модел.

Това означава, че с lidl женски можете да спестите много повече време, отколкото ако оставите косата да изсъхне във въздуха. Единият е идеален за всички различни прически. Модерен не само играе много ценна роля в собствения си район, но това устройство не трябва да липсва в хотел или пенсия.

Но за съжаление при тестване установихме, че дифузьорът не е много лесен за закрепване. Това означаваше, че трябва да поддържаме аксесоарите на място. Въпреки това, тя все пак свърши добра работа, изсушавайки гъстата ни къдрава коса от корен до връх и наистина направи къдриците ни да изглеждат по-дефинирани.

Сушенето на косата отново се съкращава, защото по-малките капки влага изсъхват по-бързо. И колкото по-малко време косата ви прекарва под потока на горещия въздух на сушилнята ви, толкова по-малко фризирана (и по-малко повредена) е тя.

От прости устройства до професионални lidl женски: Освен форма и цвят, отделните инструменти за стайлинг също се различават по отношение на технологията. Тези функции могат да предложат модерни, например:

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече