Lidl плодове

★★★★☆

Ако сте търсили lidl плодове, това е вашият щастлив ден! Разполагаме със списък с най-добрите цени на lidl плодове, за да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и вкусове.

Топ 10 продажби

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Каква е цената на Lidl плодове?

При сушене с Infiniti Pro милиони йони се излъчват към косата. Това изчезва статичното електричество. Вместо да лети коса, този lidl плодове дава гладки и лъскави резултати. Изходната решетка е покрита с керамика и излъчва допълнителна топлина. Това засилва ефекта за външен вид с висок блясък, особено в комбинация със супер тесния концентратор. Ако, от друга страна, искате повече обем, можете да постигнете това с прикачения файл на дифузора. Който и стил да изберете: Накрая, студен въздушен поток фиксира прическата и също така гарантира по-голяма издръжливост. Infini Pro постига резултат в качеството на професионален салон с най-модерните технологии.

Избрах сешоара, защото търсех по-малко вредно устройство за издухване. След около месец мога да потвърдя, че най-високата температура е перфектна и че скалпът не ви изгаря или не изгаря кръглата четка. Превключването към функцията за охлаждане също е много лесно.

Ако искате да дадете на косата си допълнителна грижа преди кампанията за сушилня, не само трябва да я миете с шампоан, но след това да нанесете флъш или спа пакет. Ако това се изплакне, косата трябва леко да се освободи от най-грубата влажност с кърпа. Трябва да се избягва сухото триене твърде силно с кърпата, тъй като това също може да повреди структурата на косата. Веществата за грижа за зачервяване или втвърдяване също гарантират, че след това косата може да се сресва много по-лесно и следователно с по-малко косопад.

С дифузьор получавате прикачен файл, който можете да поставите на сешоар. Обикновено се предлага дифузьор заедно с lidl плодове, тъй като приставката отговаря само на конкретна сешоар.

Всяка коса е различна, всяка прическа се нуждае от различна (сушилня за коса) техника, фината коса се нуждае от различна сешоар от дебелите - и ако искате къдрици, трябва също да погледнете отблизо, когато купувате сешоар.

В сушилнята за йонни издухвания има електрическо поле, което създава отрицателни йони. След това те се прехвърлят в положително заредена коса при сушене. Той го неутрализира. Резултатът: много по-гладка грива, която по-добре отразява светлината!

Ясно: Philips DryCare Prestige lidl плодове в момента е една от най-добрите сушилни за издухване на пазара! По отношение на цената, тя е на малко по-високо ниво от повечето конвенционални сешоари за коса, но в същото време е ясно под истинската добра и справедлива посредственост, която е абсолютно оправдана от качеството и издръжливостта.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече