Lilly черен петък

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с lilly черен петък или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с lilly черен петък, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Каква е цената на Lilly черен петък?

След това омесете в стилизиращата пяна - добрите продукти вече съдържат топлинна защита. По-дългата коса става по-обемна, ако първо я надуете с главата надолу без привързаност, докато не е само лепкава. И в тази позиция е важно да се поддържа правилната посока на сушилнята от основата до върховете. След това изсушете кичура за кичур върху четка с близка мрежа, например скелет или четка за гребла - това изисква тесните стилизиращи дюзи, които могат да бъдат поставени върху lilly черен петък.

Някои сушилни се предлагат с закрепване като накрайник за концентрат, който се затваря на мястото си в края на сушилнята ви (като дифузьор). Както подсказва името, накрайник за концентратор излъчва въздух в концентриран поток, който може да помогне за изглаждането на косата ви, ако желаете.

Дифузьорът гарантира, че въздушният поток се разпределя върху по-голяма площ и че можете да изсушите косата си с по-малко силен въздушен поток. Подобно закрепване се характеризира и с зъбци и дупки. Има две основни предимства при използването на сешоар с дифузьор:

Вече много години използвам нашия опит и тестово заключение на сушилнята за пътуване на Beurer (не е чудно, че сега изглежда малко износен). Никога не съм го сменял за друга сушилня за пътуване оттогава, защото качеството му просто го убеждава. Като един от малкото lilly черен петък, той има йонна технология и затова изсъхва доста бързо за такава малка и сгъваема сешоар. Така че, ако сега ми беше даден избор, нямаше да избера по-нов модел, а отново йон на Beurer.

Сушенето на косата отново се съкращава, защото по-малките капки влага изсъхват по-бързо. И колкото по-малко време косата ви прекарва под потока на горещия въздух на сушилнята ви, толкова по-малко фризирана (и по-малко повредена) е тя.

Сешоарът е оптически, но за съжаление неподходящ за естествените ми къдрици поради дебелината на вентилатора. Малкото ниво е твърде слабо, по-високото ниво е твърде силно за това. Въпреки дифузора, косата лети напред-назад много силно, което за съжаление прави определени красиви къдрици невъзможни. Би било желателно средно ниво.

За да се възползвате от пълния набор от възможности, които lilly черен петък може да предложи, правилните аксесоари са от съществено значение. С прикачен файл за дифузьор например създавате игриви къдрици и извиквате максимален обем за нула време.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече