Mi max3 черен петък

★★★★☆

Ако сте търсили mi max3 черен петък, това е вашият щастлив ден! Разполагаме със списък с най-добрите цени на mi max3 черен петък, за да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и вкусове.

Топ 10 продажби

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Mi max3 черен петък?

Червената сешоар се предлага с два приставки, дифузьор за естествени къдрици и стилизиращ прикачен файл за всички, които искат да издухат косата си гладко или над кръгли четки. Точно като модела PROluxe, Silk mi max3 черен петък също има студ и турбо ниво и три настройки за производителност и температура.

Гледката от дизайна винаги пада, защото матовото черно в комбинация с нахалното зелено наистина прави голяма разлика. Оптичен, екологичен и пълен успех по отношение на производителността!

Други плюс точки: Йонната функция може да предотврати фриз и статичен заряд на гривата. Освен това осигурява повече блясък. Благодарение на равномерното разпределение на топлината се предотвратява прегряването и изсушаването на косата. И накрая, обемният дифузьор осигурява повече изобилие.

Независимо дали е безвременен в черно или в стилен метален вид: Douglas предлага голям избор от mi max3 черен петък за всеки вкус. Позволете си да се вдъхновите от съвременните дизайни и иновативни технологии и намерете устройство, което ви подхожда. Открийте нашата висококачествена гама от спрейове за топлинна защита и осигурете на косата си оптимална грижа.

Обем + прегряване: Обемът на сешоар е нормален. Дори след дълго изсушаване на удара не можах да определя, че корпусът остава хубав и хладен, с изключение на предната част на отвора на сешоара.

Важно тук: Въздухът за сушилня с горещ удар трябва да може да избяга. "Ъгълът е прав, когато вятърният ток тече над косата, вместо да пада върху нея фронтално", казва Вайнишке. Колкото по-горещо е, толкова по-важно е да продължите да се движите и да не поставяте сешоар на едно място твърде дълго. Тази техника изисква известна практика, но се награждава със здрава лъскава грива. Просторната коса получава правилната пълнота с най-доставените дифузори.

Разбира се, сешоарът има преди всичко основната функция за сушене на косата. Повечето модели, които могат да бъдат намерени на пазара, правят това без никакви проблеми и много надеждно. Но има и други опции за използване на mi max3 черен петък В теста на Föhn можете да се запознаете по-добре с различните модели и техните функции.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече